PRAVILA PRIVATNOSTI

Pametan rast d.o.o. poštuje Vašu privatnost te se obvezuje na zaštitu Vaših osobnih podataka. Obrađujemo Vaše podatke u skladu s odredbama Uredbe EU 2016/679 Europskog parlamenta i Vijeća od 27. travnja 2016. o zaštiti pojedinaca u vezi s obradom osobnih podataka i o slobodnom kretanju takvih podataka (Opća uredba o zaštiti podataka), Zakona o provedbi Opće uredbe o zaštiti podataka (NN 42/2018) i ostalih relevantnih propisa koji se primjenjuju u Republici Hrvatskoj.

Pametan rast d.o.o. regulirao je pravila privatnosti koja stupaju na snagu 25. svibnja 2018. godine. Za sva sporna pitanja i pristup osobnim podacima možete uputiti pisani zahtjev na: info@pametanrast.hr ili osobno odnosno poštanskim putem na Pametan rast d.o.o., Vukovarska 19, 52440 Poreč.

Vaša temeljna prava:

  • Transparentnost prilikom prikupljanja osobnih podataka
  • Pristup osobnim podacima
  • Pravo na ispravak osobnih podataka
  • Brisanje („pravo na zaborav“) osobnih podataka
  • Pravo na ograničenje obrade
  • Pravo na prijenos
  • Pravo na podnošenje prigovora
  • Pravo usprotiviti se donošenju automatiziranih pojedinačnih odluka – profiliranje

Sva prava podliježu razmjernim ograničenjima u skladu s Uredbom.

KOLAČIĆI

Kako bi web – stranica radila pravilno, kako bismo bili u stanju vršiti daljnja unaprjeđenja stranice, u svrhu poboljšavanja vašega iskustva pregledavanja, stranica mora na vaše računalo spremiti malenu količinu informacija (Cookies).

Kolačić je informacija spremljena na Vaše računalo od strane web – stranice koju posjetite. Kolačići obično spremaju Vaše postavke, postavke za web stranicu, kao što su preferirani jezik ili adresa. Kasnije, kada opet otvorite istu web – stranicu internet preglednik šalje natrag kolačiće koji pripadaju toj stranici. Ovo omogućava stranici da prikaže informacije prilagođene Vašim potrebama.

Kolačići mogu spremati širok pojas informacija uključujući osobne informacije (kao što je Vaše ime ili e-mail adresa). Ipak, ova informacija može biti spremljena jedino ako Vi to omogućite – web – stranice ne mogu dobiti pristup informacijama koji im Vi niste dali i ne mogu pristupiti drugim datotekama na Vašem računalu. Zadane aktivnosti spremanja i slanja kolačića Vama nisu vidljive. Ipak, možete promijeniti Vaše postavke internet preglednika da možete sami birati hoćete li zahtjeve za spremanje kolačića odobriti ili odbiti, pobrišete spremljene kolačiće automatski pri zatvaranju internet preglednika i slično.

Koje kolačiće trećih strana mi koristimo?

Pametan rast d.o.o. koristi servis za mjerenje posjećenosti > Google Analytics. Ako želite onemogućiti da vam navedeni servis sprema kolačiće, možete ga zabraniti na sljedećem linku:

https://tools.google.com/dlpage/gaoptout