Pametna baza
  • Želite uložiti, a ne znate u što?
  • Znate u što, a nemate vremena istraživati isplativost?
  • Dvoumite se između više alternativa?
  • Niste sigurni koliko je Vaša ideja isplativa?
  • Imate ideju, ali ne znate ju pretvoriti u projekt?
  • Ne znate procijeniti je li ono što želite raditi relevantno za neki od dostupnih izvora financiranja i za koji?
  • Voljeli biste čuti koje su Vam opcije na raspolaganju s obzirom na Vaš financijski i operativni kapacitet i želje?

  Ukoliko ste odgovorili potvrdno na jedno ili više pitanja, Vi ste kandidat za našu Pametnu bazu.

Što je zapravo Pametna baza? Kao konzultanti novog doba, u Pametnom rastu ne čekamo da nam se javite s projektom i da sami obavite istraživanje već za Vas redovito pratimo kretanja na tržištu i kreiramo relevantne, provedive, inovativne, isplative i održive projekte koje onda u visokoj fazi spremnosti čuvamo u svojoj bazi dok im ne pronađemo vlasnika.

U trenutku kada nam se javite – mi Već za Vas zapravo imamo jako puno ideja razrađenih do razine zrelog projekta! Već smo konzultirali nadležna tijela kako bismo saznali što se financira ili će se tek financirati, pronašli interesantna poljoprivredna i građevinska zemljišta, konzultirali se s arhitektima, pribavili ponude dobavljača za opremu, ispregovarali uvjete suradnje s franšizerom, za vas izračunali neto sadašnju vrijednost poduzeća koje je na prodaju, a imamo i projekata s već dobivenom građevinskom dozvolom…

Na koji način odredimo koji je projekt najbolji za Vas? Saslušamo Vaše želje i potrebe, procijenimo Vaš financijski i operativni kapacitet i predložimo Vam nekoliko alternativa / projekata iz svoje baze.

Za svaku Vam opciju izložimo sve elemente koji su potrebni kako biste donijeli informiranu odluku. Nakon donošenja odluke, projekte prilagođavamo Vašim specifičnim okolnostima i željama, dovršavamo ih i šaljemo na identificirani izvor financiranja.

Nakon analize Vašeg financijskog i operativnog kapaciteta, naš tim iskazuje vjerojatnost odobravanja projekta u postotku te iznosi konkretne mjere koje je potrebno provesti kako biste povećali svoje izglede za dobivanje poticaja.

70%
80%
90%
100%
Prijavite se

Prepustite se u ruke našeg tima!

Za Vas ćemo pratiti prilike za financiranje Vaših projekata, predlagati projekte za Vaš portfelj, povezati Vas s potencijalnim partnerima i još mnogo toga!

Prijavite se