Pametna kava je mjesečno druženje tima Pametnog rasta s postojećim i potencijalnim klijentima i suradnicima koji se žele povezivati s drugim ljudima na temelju zajedničkih vrijednosti i u neformalnoj atmosferi uz šalicu dobre kave čuti što ima novo u zemlji i svijetu, steći korisna znanja i podijeliti svoja znanja s drugima.

Pametna kava se u pravilu održava svakog drugog ili trećeg ponedjeljka u mjesecu te ima uvodni program u kojem se održava predavanje ili predavanja na temu mjeseca. Na Pametnu kavu su pozvani svi: naši suradnici i klijenti i oni koji to (još!J) nisu, poduzetnici-početnici, iskusni poduzetnici ili oni koji to tek planiraju postati, djelatnici jedinica lokalne samouprave, udruge, obrtnici…svi koje zanima kako od ideje do projekta, kako pokrenuti/razviti posao, kako do bespovratnih sredstava, kako uspješno upravljati timom, kako koristiti nove tehnologije u poslu, kako se udruživati s drugima, što je to eko-društveno poduzetništvo, zeleno poduzetništvo, kako biti inovativan, kako zaštititi svoje inovacije, EU standardi…i još mnogo toga.

Pametna kava je neformalno druženje otvorenog tipa i nije potrebna prijava. Ukoliko želite primati obavijesti o EU projektima, Pametnoj kavi i ostalim novostima prijavite se na naš newsletter.

Prijavite se na našu mailing listu

Ukoliko želite primati obavijesti o EU projektima, Pametnoj kavi i ostalim novostima upišite svoju e-mail adresu i prijavite se na naš Newsletter! Naši mailovi stižu samo kada je ono što Vam imamo za reći zaista bitno. Kada u svom virtualnom poštanskom pretincu ugledate naše pametno stablo, to obično znači da imamo važne vijesti, da smo uključeni u projekt za koji smatramo da bi Vas mogao zanimati ili da imamo odličnu ponudu za Vas!

Kontaktirajte nas

Zanima Vas kada pijemo iduću Pametnu kavu?

Pišite nam, nazovite nas ili navratite osobno!

Kontaktirajte nas