Pametan rast d.o.o. zajedno s tvrtkom Dioden d.o.o. te Hrvatskom udrugom poslodavaca organizira radionicu Emocionalna inteligencija tvrtke kao kamen temeljac predvidljive profitabilnosti koja će se održati  9.10.2018. godine s početkom u 11 sati,  u prostorijama Hrvatske udruge poslodavaca (HUP),  Radnička cesta 52/1, Zagreb. Planirano trajanje radionice je do 13:00 sati te će predavači nakon radionice do 14:30 biti na raspolaganju zainteresiranima za kratke 1 na 1 razgovore.

Organizacijsko zdravlje i emocionalna inteligencija tvrtke najznačajniji su faktori i kamen su temeljac za održiv rast i razvoj. Na sreću, razvoj organizacijskog zdravlja u cijelosti je pod kontrolom vlasnika i menadžmenta tvrtki čime se direktno utječe na sposobnost tvrtke da se razvija i usklađuje usprkos kontinuiranim vanjskim pritiscima i zahtjevima za promjenama. Zbog toga je ova radionica namijenjena prvenstveno top menadžmentu u tvrtkama.

Na radionici prikazat će se dobra praksa, izazovi i modeli upravljanja u pojedinim fazama životnog ciklusa tvrtke. Kako bi tvrtke značajno pokrenule i održale rast potrebno je s jedne strane poticati kreativnost, inovativnost i poduzetnički duh – što daje organizaciji viziju, te s druge strane precizan sustav i procese – što daje organizaciji konzistentnost, ponovljivost i predvidljivu profitabilnost.

Teme radionice:

  • Faze i izazovi rasta tvrtke te na koji način se tvrtke trebaju pripremiti za pojedinu fazu životnog ciklusa
  • Sveprisutne destruktivne organizacijske prakse i način na koji erodiraju predvidljivu profitabilnost
  • Emocionalna inteligencija organizacije i elementi organizacijskog zdravlja
  • Kako osnažiti emocionalnu inteligenciju organizacije i ljudski kapital

Tijekom radionice bit će prikazani praktični primjeri razvoja emocionalne inteligencije tvrtki i rezultati sustavnog razvoja ciljane korporativne kulture s ukazivanjem na dobre i loše prakse.

Nakon ove radionice, polaznici će biti u mogućnosti dijagnosticirati emocionalnu inteligenciju i organizacijsko zdravlje u vlastitoj tvrtki i prepoznati ključne elemente razvoja organizacijskog zdravlja.

Ujedno, svi će prisutni dobiti besplatnu procjenu razvojne faze  u kojoj se poduzeće nalazi.


Više možete pročitati u člancima objavljenima u Lideru koji su dostupni na sljedećim poveznicama:

Brzorastuća poduzeća i soft – faktori rasta

Oksimoroni

Zona optimalnog napretka

Strateški zaokret


Upoznajte predavače: 

STEFANIA SKENDER, prof, Pametan rast d.o.o.

Direktorica tvrtke, stručnjakinja za strateško i poslovno planiranje i projektni menadžment, te certificirana stručnjakinja za izradu i provedbu EU projekata sa 9+ godina relevantnog radnog iskustva. Ko-autorica je i autorica niza međunarodnih EU i drugih projekata među kojima su i tzv. soft – projekti usmjereni na ubrzavanje rasta poduzeća, na kulturu centriranu djelatniku i organizacijsko zdravlje. Koordinatorica je projekta Fit4Businessgrowth.eu za regiju, te iskusna trenerica za navedena područja. Linkedin: linkedin.com/in/stefaniaskender

TEO RAKOČEVIĆ, MBA, MBI, Dioden d.o.o.

Vlasnik i direktor konzultantske tvrtke specijalizirane u kreiranju strateških zaokreta, održivih strategija, inovativnih robnih marki, organizacijske kulture centrirane korisniku i organizacijske efikasnosti s preko 20 godina korporativnog iskustva u izvršnim funkcijama multinacionalnih tvrtki. Posjeduje BSc diplomu poslovne administracije Oregon State University-a te MBA/MBI diplomu Rotterdam School of Management, Erasmus Graduate School of Business. Pohađao je certificirane executive programe na vodećim svjetskim sveučilištima kao što su Stanford University i Northwestern University. Linkedin: linkedin.com/in/teo-rakocevic

Sudjelovanje je za članove HUP-a i za naše klijente je besplatno, a prijaviti se možete do 08.10.2018. na e-mail: hup@hup.hr.

Ujedno, molimo vas da nakon prijavljivanja popunite i kratku anketu koju možete pronaći ovdje.