HUP Udruga profesionalaca za fondove EU i Pametan rast d.o.o. Vas pozivaju na radionicu o mogućnostima financiranja za poduzetnike, koja će se održati u Rijeci, dana 07. svibnja  2018. godine u trajanju od 10:00 sati do 13:00 sati. Radionica će se održati u prostorijama Visoke poslovne škole PAR, na adresi Trg Riječke rezolucije 4, Rijeka (aula na prvom katu).

Radionica je za sve članove HUP-a besplatna!

Na radionici, stručnjaci za fondove EU će predstaviti mogućnosti za sufinanciranje poduzetničkih projekata bespovratnim sredstvima iz Operativnog programa konkurentnost i kohezija, natječaje Programa ruralnog razvoja i instrumente iz ponude HBOR/HAMAG programa.

Predavanja će održati članovi Udruge profesionalaca za fondove EU:

  1. Stefania Skender (Pametan rast d.o.o.) – Financijski instrumenti, Programi zajednice, Operativni programi konkurentnost i kohezija I
  2. Berislav Botinčan – Operativni programi konkurentnost i kohezija II
  3. Ivan Orač  – Program ruralnog razvoja

Radionica je namijenjena potencijalnim prijaviteljima, s ili bez iskustva u korištenju EU sredstava za poduzetničke ideje.

Na kraju radionice sudionici će moći održati kratku individualnu konzultaciju sa prisutnim stručnjacima za EU fondove. Sve što trebate je prijaviti se i prilikom prijave napisati nekoliko rečenica o Vašoj projektnoj ideji.

Prijave se zaprimaju do petka, 04. svibnja 2018. godine na e-mail adresu: nenad.seifert@hup.hr