Nakon uspješno odrađenih nacionalnih konferencija koje su se održale kako u Hrvatskoj tako i u ostalim zemljama iz koje dolaze partnerske organizacije projekta Fit4BusinessGrowth, na red je došao i završni transnacionalni partnerski sastanak koji se ovog puta održao u Poreču.

Sastanak je održan 6. i 7. srpnja, a domaćin sastanka bio je Pametan rast za poslovno savjetovanje, nacionalni koordinator EU projekta Fit4BusinessGrowth za Hrvatsku. Sastanku su prisustvovali predstavnici svih partnera: austrijskog Best Instituta, Razvojne agencije VEDA iz Bugarske, Sveučilišta Bordeaux iz Francuske te tvrtke Exponential Training iz Velike Britanije (glavni partner).

Partneri su razmijenili iskustva s nacionalnih konferencija, sagledali rezultate projekta po zemljama i dogovorili model prema kojem će se rezultati projekta komercijalizirati na europskoj razini.

Partneri su pregledali i evaluacijska izvješća koja su proizašla iz redovnog anketiranja partnerskih organizacija, ali i coacheva i poduzeća koji su sudjelovali u pilotu . Na sastanku je izrađena i SWOT – analiza projekta, te su donesene smjernice i preporuke za daljnji razvoj Fit4BusinessGrowth – modela i popratnih alata kroz aktivnosti koje će se provoditi nakon završetka projekta.

Slobodno vrijeme partneri su iskoristili za razgled grada i uživanje u gastronomskoj ponudi Poreča, sve uz konstruktivan dijalog i dogovor oko suradnje na novim projektima.

Izvor: Pametan rast
Fotografija: Razvojna agencija VEDA